Devils kan i dag sikre sig en fortsat plads i National Ligaen

Red Devils kan i dag sikre sig en plads i National Ligaen med en sejr over Aab 89ers. Foto: Rolf Larsen.

Red Devils kan i dag sikre sig en plads i National Ligaen med en sejr over Aab 89ers. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk Red Devils er med en sejr i dag sikre på at fortsætte i landets bedste række.

Der er meget på spil, når Holbæk Red Devils i eftermiddag tager i mod AaB 89’ers på djævlenes hjemmebane “Hell” på Fælleden.

Odense Swans rykkes ud af ligaen
Odense Swans er blevet straffet af Dansk Amerikansk Fodboldforbund fordi holdet meldte afbud til en kamp mod Copenhagen Towers i sidste weekend. Og det har betydning for holbækkerne.

Odense Swans er blevet taberdømt 0-50, har fået en bøde på 3.000 kroner og er samtidig blevet udelukket fra at deltage i opryknings-/ finaleslutspil og så har DAFFs disciplinærudvalg også besluttet at nedrykke Odens Swans National Liga hold til Kvalifikationsligaen i næste sæson.

Odenseanernes straf betyder, at hvis Red Devils vinder dagens kamp, skal holdet ikke spille flere kampe i denne sæson, da holdet så vil ende på 7. pladsen og dermed være sikret en fortsættelse i National Ligaen i næste sæson.

Hvis holbækkerne derimod taber dagens kamp, så skal holdet ud i en play-off kamp om 14 dage – modstanderen bliver højst sandsynlig Esbjerg, men det vides først når weekendens kampe er spillet.

Dagens kamp mod AaB 89’ers spilles klokken 14.00.

Leave a Reply