8. maj 2024

Holbæk Kommune skifter nu telefonselskab.

Hvis man forsøger at ringe til kommunen mellem klokkne 8 og 9 tirsdag den 9. september, risikerer man ikke at komme igennem.

Grunden er, at Holbæk Kommune skifter telefonselskab fra Telenor til TDC natten mellem mandag og tirsdag og derfor vil mange telefoner være ude af drift i løbet af natten – og det kan vare frem til klokken 9 tirsdag morgen, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Man kan dog ringe til kommunens hovednummer 72 36 36 36. Ringer man til det nummer, får man kontakt til omstillingen, men medarbejderne her kan kun stille om til afdelinger eller enkeltpersoner med fastnettelefoner frem til klokken cirka 9.00. Mobiltelefonerne vil først være oppe at køre igen i løbet af formiddagen.

Der er oprettet akutte telefonnumre til beredskabet, hjemmeplejen og andre enheder, som kan have brug for at få fat i hinanden hurtigt. Og borgere, der er absolut afhængige af at kunne
komme i kontakt med kommunen, får udleveret de akutte telefonnumre.

– TDC har lovet os, at der er meget lille risiko for, at telefonerne ikke virker fra klokken 9.00. Og vi håber selvfølgelig, at alt kører fint allerede fra klokken 8.00, så borgerne slet ikke kommer til at mærke overgangen. Hvis telefonerne mod forventning ikke er oppe at køre igen klokken 9.00, kan man holde sig opdateret på www.holbaek.dk og kommunens facebook-side, siger Ole Lollike, som er ansvarlig for kommunens it og telefoni.