Kim Larsen og Kjukken spiller på Elværket

Kim Larsen besøger Musikklubben Elværket til januar - og han tager Kjukken med.  PRfoto.

Kim Larsen besøger Musikklubben Elværket til januar – og han tager Kjukken med. PRfoto.

Kim Larsen vender tilbage til Musikklubben – og tager Kjukken med.

Til januar er Kim Larsen klar igen efter et års koncertpause og den gamle hankat har Kjukken med, når han lørdag den 31. januar besøger Musikklubben Elværket. Og som altid, så kan man vente en musikalsk rundtur i den store gavflabs sang-katalog, der gennem mere end 40 år er blevet ret så omfattende og indeholder en lang perlerække populære sange.

Sidst Larsen var på Elværket i februar 2012, gik koncerten udsolgt på under 40 minutter, så en anbefaling kan være at være klar ved tasterne på mandag, når billetsalget starter klokken 10.00. Billetterne sælges fra musikklubbens hjemmeside – www.musik-klubben.dk.

Leave a Reply