16. april 2024

Birol Serinkanli scorede to af Holbæks tre mål mod Hvidovre i søndagens kamp. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I var søndag eftermiddag på besøg på Kæmpernes Arena, for at spille mod Hvidovre IF.

Der skulle gå 28. minutter før den første scoring. Det var hjemmeholdets Jonas Rudolph Jørgensen som bragte Hvidovre foran 1-0.

Men Holbækkerne kæmpede og seks minutter senere sørgede Birol Serinkanli for at udligne til 1-1.

Det var også stillingen, da de to hold gik til pause.

Ni minutter inde i 2. halvleg sendte Hvidovres Dennis Cagara bolden ind i Holbæk-målet og bragte dermed igen hjemmeholdet foran med 2-1.

Og hvis føreste halvleg var målfattig og lidt kedelig, så kom der fart på tingene. I 72. minut udbyggede Jonathan Nielsen hjemmeholdets føring yderligere, da han skød bolden forbi Holbæks målmand til 3-1.

Men fire minutter efter kunne Holbækkerne se en chance for at komme ud af kampen med noget af æren i behold, da Jonas Bengtsson reducerede til 3-2.

Glæden varede dog ikke så længe, for blot to minutter efter var Hvidovre igen to mål foran, da Kristoffer Wichmann gjorde det til 4-2.

I sidste minut fik Holbæk tilkendt et straffespark, som Birol Serinkanli sikkert placerede mellem hjemmeholdets målstolper og dermed reducerede han til slutresultatet 4-3.