25. april 2024

GVIs målmand forsøger forgæves at tage bolden. Birol Serinkanli scorede dermed sit mål på straffe i kampen. Foto: Rolf Larsen.

GVIs målmand forsøger forgæves at tage bolden. Birol Serinkanli scorede dermed sit andet mål på straffe i kampen. Foto: Rolf Larsen.
371 tilskuere var mødt op på stadion for at se Holbæk B&I spille mod GVI.

Det var et noget urutineret og ungt Holbæk hold som tog imod gæsterne. Men på trods af det, så spillede hjemmeholdet en god kamp, hvor især forsvaret viste gode takter og hvor angrebet havde flere muligheder.

Allerede fra starten viste Holbækkerne gode takter. Alligevel var det gæsterne, som efter blot 5 minutter kom på scoringstavlen, da Gustav Bang gjorde det til 0-1.

Men holbækkerne lod sig ikke slå ud af scoringen og havde flere chancer bl.a på et frispark hvor GVIs målmand tog bolden med hænderne.

I 40. minut blev Holbæk tilkendt straffe og Birol Serinkamli sendte sikkert bolden forbi GVIs målmand og udlignede til 1-1.

På trods af chancer til begge hold var det også stillingen ved pausen.

Efter pausen kom gæsterne bedst fra start. Men ingen af de to hold formåede at udnytte de få gode muligheder de fik spillet sig til.

Først i 74. minut kom der igen mål på måltavlen, da Birol Serinkanli igen sendte bolden i gæsternes mål på et straffespark til 2-1.

Gæsterne var på intet tidspunkt rigtig farlige og Holbæk kunne gå fra banen med en 2-1 sejr.

Med indsatsen i dag skal det blive spændende at følge holbækkerne i de kommende kampe.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.