7. maj 2024

LokalKanalen er i luften igen efter søndagens tekniske nedbrud.

Søndag aften måtte sendesamvirket LokalKanalen opgive, at få Holbaekonline.dks program i luften, fordi der var problemer med den maskine, som afvikler programmerne. En ny blev bestilt som hastesag og onsdag aften kunne LokalKanalen så meddele, at man var i luften igen.

Det betyder, at TV-Vestsjælland, Multimedieklubben TV, TV Møn og TV-Sydsjælland, samt Holbaekonline.dk igen kan sende tv fra hele regionen.

F.eks. sender TV-Sydsjælland en interessant udsendelsen klokken 8.30 om Næstved Automobil og samlermuseum. Her kan man bl.a. se en motorcykel der køre på gengasgenator og mange specielle biler – bl.a. østeuropæiske. Man kan også se et urmagerværksted, hvor en urmager reparerer ure samt en maskine som kan skære brunkager i skiver.

Holbaekonline.dks udsendelse, som blev ramt af nedbruddet, bliver sendt søndag d. 10. august kl. 22.00 og genudsendt mandag d. 11. august og torsdag d. 14. august – begge dage kl. 8.30.

Programmet er det samme, som skulle have været sendt i søndags og byder på bl.a. indtryk fra TV2s besøg i Holbæk – blandt andet børnecykelløbet, små indslag fra måneden der gik i Holbæk Kommune, Holbæk Middelalder Dage, Musik fra Spisestedet Orø, En sommerdag på Gl. Havn i Holbæk og byvandring på Orø med Carsten Roug.