Her lukkes byen af for TV2-arrangement

En stor del af Holbæk bliver afspærret onsdag mellem kl. 10 og 16 på grund af cykelløb og TV2-arrangement. Grafik: Holbæk Kommune.

En stor del af Holbæk bliver afspærret torsdag mellem kl. 10 og 16 på grund af cykelløb og TV2-arrangement. Grafik: Holbæk Kommune.

Når TV2 på Tour slår sig ned i ved havnen i Holbæk betyder det store trafikale omlægninger for både biler og offentlig transport. Se her hvor byen lukkes af – og hvad du skal være opmærksom på.

Onsdag og torsdag i denne uge bliver dele af Holbæk by spærret af for trafik. Det betyder, at man ikke kan køre ind og ud i bil i det afspærrede område.

Torsdag er det afspærredeområde noget mindre. Grafik: Holbæk Kommune.

Onsdag er det afspærredeområde noget mindre. Grafik: Holbæk Kommune.

Onsdag afspærres havneområdet fra Havnevej til Blegstræde.

Mens afspærringen torsdag er meget større og strækker sig fra Havnevej til Rahbeks Have og fra kysten til Munkholmvej.

Begge dage sker afspærringen fordi der afholdes cykelløb som en af de aktiviteter, der foregår mens TV2 er på havnen og sender indslag under Tour de France.

Ingen biler med færgen

Afspærringen betyder f.eks. at passagerer til og fra Orø Færgen ikke kan medbringe bil mellem klokken 10.00 og 16.00, men i stedet må bruge Østre Færge mellem Hammer Bakke i Hornsherred og Orø.

Busser får ændret rute
Også flere busruter bliver lagt om, for at gøre plads til TV2-arrangementet. Det gælder busruterne 228 og 503 der begge bliver omlagt både onsdag og torsdag, samt 502 og 504 der bliver omlagt torsdag.

Du kan se de ændrede busplaner her: Bus 228 den 9. og 10. juliBus 503 den 9. og 10. juliBus 504 den 10. juli og Bus 502 den 10. juli.

 

 

 

2 kommentarer

  • Allan

    håber så tv2 giver penge til dem er ikke kan komme frem eller tilbage i disse 2 dage.

  • jesper von staffeldt

    Hvad betyder kl.10 ? Er det in- eller ecxl ? . Der var i hvert fald flere på Holbaekfærgen med bil der i morges var i tvivl kl.9.30, da de skulle køre om bord fra Orø. For færgen skulle planmæssigt ankomme til Holbæk kl. 10.
    Heldigvis slap de igennem , men ingen vidste rigtig besked, og vi ved flere der for en sikkerheds skyld kørte udenom. Lidt mere præcis kommunikation fra kommunens side var ønskelig næste gang der finder et lignende arrangement sted, der kræver afspærring.

Leave a Reply