3. maj 2024

Der bliver alligevel ikke nogen elektronisk festival på Orø denne sommer.

I marts måned offentliggjorde foreningen Silvae Saltare, at man ville afholde en elektronisk festival på Orø i dagene 15. og 16. august under navnet “Down the rabbit hole”.

Men nu trækker foreningen stikket og må indse, at der ikke er økonomi til arrangementet.

Det er udgifterne til at leje toiletter, affaldscontainere, samaritter, vagtværn, scener og så videre, som er blevet for stor en mundfuld for den lille forening.

– Vi er kede af, at det spændende arrangement ikke bliver til noget, siger Simon Bordal, Hegnegården, Orø og fortsætter:

– Men vi har til gengæld fundet ud af, at Hegnegården er velegnet til festivaler på op til 500 personer, sådan som det var planlagt. Myndighederne har været meget imødekommende og hjælpsomme undervejs. Så jeg håber da, Orø kommer igen med en anden festival en anden gang. Arrangøren skal nok bare være lidt mere erfaren.

Den elektroniske musikfestival skulle være afviklet som et non-stop arrangement. Scenen skulle placeres på arealerne øst for Hegnegården, og her var der også plads til madboder og hyggeområde. En telplads på knap 1000 m2 var også med i planlægningen.

– Interessen for Orø vokser, og det er jo utrolig glædeligt. Øen har mange meget fine faciliteter, som står klar til at tage imod. I weekenden så vi, hvordan flere hundrede personer kom til en mini folk-festival på museumsgården Hestebedgård. Så jeg tror, det kun er et spørgsmål om tid, før Orø har sin egen årlige musik- og kulturfestival i større skala, siger Simon Bordal.

1 thought on “Aflyser elektronisk festival på Orø

  1. det er da synd at det ikke er blevet til noget og håber da at det bliver til noget en anden gang knus og god dag til alle

Comments are closed.