6. maj 2024

God gedigen rockmusik leveres på lørdag af "Sound of the fifties" på Spisestedet Orø.

God gedigen rockmusik leveres på lørdag af "Sound of the fifties" på Spisestedet Orø.
God gedigen rockmusik leveres på lørdag af “Sound of the fifties” på Spisestedet Orø.
Sommerferien står for døren, det mærkes også på den 15 kvadratkilometer store ø, Orø med omkring 900 faste indbyggere, som i sommermånederne vokser med flere tusinde sommerhusgæster samt turister.

Er der lidt stille på Margrethes ø i vintermånderne, så kommer der til gengæld “gang i kludene” i sommerferien, med flere musikarrangementer store som små og i slutningen af måneden er der vikingefestival.

Det bedste sted at holde sig orienteret om alle disse arrangementer er på opslagstavlen foran Brugsen.

Nu på lørdag er der god gedigen rock´n´roll og popmusik fra “den gang farfar var ung”. Stedet er Spisestedet Orø på Esmosevej 11 ved Drivhusene og musikken leveres igen af det populære band “Sound of fifties” som spiller fra kl.19.

Inden og under koncerten kan man bl.a nyde fisk fra Isefjorden, Jersey kød, amerikansk BBQ, japansk Sushi, hummersuppe…. og det til en pris man ikke bliver ruineret af. Ikke længere væk end et besøg værd, er Spisestedets slogan, men fra færge til spisested er der dog et par kilometer, og skal man nu nyde et glas vin eller to og ikke ønsker at møde politiet med dårlig samvittighed – og de har på det seneste aflagt øen et besøg eller to med eller uden “reklamebil” – så kan det oplyses der er gratis bustransport til og fra Spisestedet. Nærmere oplysninger fås på telefon 59474796