LEVs landsformand kritiserer Tornhøjs ledelse

LEVs landsformand Sytter Kristensen kritiserer Tornhøjs ledelse for at have overhørt alarmklokkerne. Foto: LEV.

LEVs landsformand Sytter Kristensen kritiserer Tornhøjs ledelse for tilsyneladende at have ignoreret alarmklokkerne. Foto: LEV.

Landsformanden for LEV mener det er kritisabelt at bostedet Tornhøjs ledelse ikke har taget henvendelser og klager fra pårørende og medarbejdere seriøst.

Landsformandens kritik kommer oven på TV2/Østs indslag de seneste dage om forholdene på Tornhøj i Jyderup. Bl.a. skal en 60-årig mand, som både er dement og lider af Down Syndrom, have ligget i sit eget tis fordi han angiveligt ikke måtte få skiftet ble. Et forhold som både personale og pårørende skal have påtalt.

LEVs landsformand, Sytter Kristensen, mener, at det er meget problematisk, at bostedet tilsyneladende har ignoreret alarmklokkerne fra både medarbejdere og pårørende:

– Det er trist at se på, hvordan bekymringer åbenbart ikke bliver taget seriøst af den ansvarlige ledelse. Dermed havner man jo i en situation, hvor den eneste udvej er at gå til pressen, siger Sytter Kristensen til LEVs hjemmeside og fortsætter:

– Det kan ikke være meningen – og det efterlader i hvert fald nogle ekstremt sårbare borgere i en helt umulig situation.

Leave a Reply