21. maj 2024

I dag åbner en ny iskiosk på havnen i Holbæk og det fejres med gratis is.

Det er produktionsskolen NVPRO, som har indrettet en lille isbutik i det gamle ishus, der i sin tid forsynede de lokale fiskerbåde med is.

I iskiosken sælges der is fra ParadIS.

Men udover salg af is, så har den nye iskiosk også et større formål. Nemlig at skabe et spændende og virkelighedsnært læringsmiljø for de unge elever hos NVPRO. Gennem arbejdet med kiosken får de viden og kompetencer på områder som salg, kundeservice, kvalitetsbevidsthed, hygiejne, logistik mv.

I dag fejres åbningen så med gratis is – bestående af to valgfri kugler fra ParadIS. Tilbuddet gælder fra kl. 13 – 17 og udover gratis is, er der mange andre aktiviter ved iskiosken.

Program for dagen ser sådan ud:

KL. 13.00: NVPROs forstander Henrik Bendixen indleder dagen med at fortælle om baggrunden for skolens aktiviteter på Holbæk Havn. Han skyder samtidig en konkurrence i gang, hvor præmien er fem ParadIS-kort til en værdi af 500 kroner.

KL. 14.00: Holbækgarden spiller op! Det 45-mand store orkester deltager i festlighederne ved at spille 6 numre, heraf 2 shownumre. Indimellem de to sæt numre vil leder af Naturskolen i Holbæk Jacob Flintholm fortælle om Naturskolen, Grejbanken samt skolens Maritime linje, og bagefter vil han vise Grejbankens indhold frem og fortælle, hvordan man låner/lejer grej.

KL. 15.00: Naturskolen åbner tre boder ved siden af den nye kutter, som NVPRO har købt til sin Maritime linje. Naturvejledere fra NVPRO vil bemande boderne, som har tre temaer:
• Aktiviteter i det lave vand
• Krabben og dens levevis – børn kan lave krabbesnore til at fange krabber
• Fjordens fisk – udskæringer af fisk samt tilberedning med smagsprøver

KL. 17.00: Borgmester Søren Kjærsgaard taler og afslører vinderne af konkurrencen.