Arenaen: Borgmesteren glæder sig over byrådets beslutning

I går vedtog 29 ud af 30 byrådsmedlemmer at fortsætte arbejdet med Holbæk Arena – men samtidig også kigge på alternativer. Det glæder Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard (V).

– Jeg er rigtig glad for, at 29 ud af de 30 tilstedeværende byrådsmedlemmer kunne godkende det videre arbejde. Det handler om en fremtidssikring af sporten i Holbæk Kommune: Vi skal sikre sundhed, tilgængelighed og udvikling, og vi skal give borgerne bedre tilbud både ude og inde, fastslår borgmester Søren Kjærsgaard.

Byrådet understregede de forudsætninger, som projektet har bygget på fra start; arenaen må ikke må gå ud over foreningsliv og idrætsfaciliteter uden for Holbæk by.

– Det er klart, at vi stadig understøtter sporten i lokalområderne. Jeg ser det som en win-win-situation: En arena kan erstatte nedslidte og utidssvarende anlæg i Holbæk by, og den vil samtidig være til gavn for idrætsudøvere i hele kommunen som f.eks. har glæde og gavn af en ny svømmehal. Med en arena har vi både de lokale anlæg og det store fælles anlæg at trække på, siger borgmesteren.

Som en del af beslutningen nedsættes der en politisk styregruppe, som skal se på alternativer, mere økonomi, og tættere på brugerne. Alle partier i byrådet får plads i styregruppen.

– På det seneste er der kommet alternative forslag frem. Det tager tid at udarbejde udbuds-materialet og gennemføre udbuddet. Den tid vil vi bruge på at undersøge alternativerne grundigt, så byrådet kan træffe sin beslutning på et godt oplyst grundlag, lyder det fra Søren Kjærsgaard.

Den beslutning vil ikke finde sted før i foråret 2015.

Læs også: Holbæk Arena: Ingen byrådsbeslutnign før 2015

Skriv et svar