20. maj 2024

Martin Koch redder æren for Nordvest FC da han sparker bolden i Vanløse målet til 1-1 i tillægstiden. Foto: Rolf Larsen.

Martin Koch  redder æren for Nordvest FC da han sparker bolden i Vanløse målet til 1-1 i tillægstiden. Foto: Rolf Larsen.
Nordvest FC var søndag eftermiddag tæt på at tabe mod bundholdet Vanløse IF.

Nordvest FCs unge mandskab kæmpede godt for sagen og hele kampen igennem præsterede det både et godt forsvarsspil og et godt angrebsspil. Men den manglende rutine på holdet skinnede ind i mellem tydeligt igennem.

Nordvest havde første rigtige chance efter fem minutters spil. Et par minutter efter havde Vanløse en mulighed, der heller ikke gav kasse.

Begge hold havde mindre chancer indtil Vanløse i 20. minut sendte bolden i Nordvests mål til 1-0.

Den stilling holdt sig indtil pausen med skiftende pres fra begge hold.

Efter pausen var det igen Nordvest FC, som først havde chancen for at score. Men bolden gik forbi målet og da hjemmeholdet ni minutter inde i anden halvleg blev tildelt et frispark, så var det igen meget tæt på. Desværre for Nordvest, så endte bolden oven på nettaget.

Vanløse pressede lidt foran hjemmeholdets mål, men i 65. minut havde Nordvest endnu en stor chance, hvor kun få centimeter var afgørende for, at bolden gik forbi målet i stedet for ind.

Der sker mange små episoder på banen i sådan en kamp. En af de mere kuriøse var da Vanløses anfører Nis Lauentoft i frustration over at Nordvest FC blev tilkendt et hjørnespark, tog sin ene sko af og smed den på banen. Da han samlede den op igen og ville tage den på, viste dommeren ham det gule kort, som han allerede havde trukket op da skoen ramte banen.

Nordvest FC tog hjørnesparket der kom godt ind over Vanløses felt efterfulgt af et perfekt hovedstød, men desværre for hjemmeholdet, hoppede Vanløses målmand Dan Meisel op i luften og greb bolden med begge hænder.

Nordvest havde et par gode chancer mere, indtil 41. minut hvor Nordvest blev tilkendt et frispark, som skudt direkte mod gæsternes mål. Men igen var Vanløse målmanden på plads og tog bolden. Minuttet efter fik vanløse en god chance for at udbygge føringen, men Nordvest målmand Lasse Krogh var på plads og tog bolden.

Og så så det ellers ud til, at Nordvest FC måtte acceptere, at have tabt kampen. Men nærmest ved et tilfælde gik flere ting op i en højere enhed i overtiden og i de allersidste sekunder – dommeren var klar til at fløjte kampen af – lykkedes det Martin Koch at reddede lidt af hjemmeholdets ære ved at udligne til 1-1.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.