3. maj 2024

Valget til Europa-parlamentet finder sted i maj måned og det er ikke et af de valg, som plejer at få den største opmærksomhed fra danskerne. Men et måske kan et arrangement mandag den 28. april alligevel få lidt interesse.

EU har indflydelse på over 50 procent af, hvad der er på dagsordenen hos de danske kommunalbestyrelser og derfor er der “fyraftensmøde” om Holbæk i Europa mandag den 28. april

På mødet kan man bl.a. få indflydelse på hvilken betydning EU har for Holbæk Kommune, hvorfor Europa-parlamentet er vigtigt og hvad den kommende folkeafstemning om patentdomstolen handler om.

Rasmus Nørlem Sørensen, sekretariatsleder for Oplysningsforbundet Demokrati i Europa, fortæller om aktuelle europæiske problemstillinger med fokus på, hvad EU betyder for kommuner og lokalsamfund. Rasmus Nørlem Sørensen vil også introducere diskussionen om patentdomstolen.

Og vigtigt nok, så er der også mulighed for at smage på forskellige europæiske øl. Det er den lokale afdeling af Danske Ølentusiaster, som står bag denne kulturelle oplevelse.

Undervejs byder Holbæk Kommune på sandwich, kaffe/te og vand. Hvis man ønsker at deltage i ølsmagningen koster det 35 kr. pr. person.

Det er nødvendigt at tilmelde sig og det kan ske ved at sende en e-mail til agboc@holb.dk senest tirsdag den 15. april. Her skal man også skrive, om man vil deltage i ølsmagningen.

Arrangementet finder sted mandag d. 28. april kl. 17.00-20.00 i kantinen på Jernbanevej 6, 4300 Holbæk.