8. maj 2024

Der er optimisme at spore hos Nordvest FC inden dagens forårs-premiere mod Frem.

Når Nordvest FCs 2. divisions hold klokken 13.30 løber ind på banen sker det med optimisme på trods af vinterens økonomiske problemer, som har betydet, at nogle af holdets profiler har valgt at forlade klubben inden sæsonstart.

Men cheftræner Mogens Krogh mener ifølge Holbæk B&Is hjemmeside, at forårstruppen er på højde med den trup, som spillede i efteråret. Det baserer han bl.a. på træningskampene op til forårspremieren, som gav fem sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag, som ovenikøbet var til 1. divisionsholdet HB Køge.

– Styrken ligger klart i, at den kollektivt fungerer godt, og at der er en rigtig god træningsmentalitet. Som træner er det en fantastisk trup at arbejde med. Skal man pege på en enkelt svaghed, så må det være, at vi defensivt kan være udfordret, hvis vi løber ind i for mange skader eller karantæner på samme tid, siger Mogens Krogh til Holbæk B&Is hjemmeside.

– Jeg tror meget på kollektivets dyder, så jeg er ikke meget for at trække enkelte spillere frem. Jeg har faktisk en forventning om, at mange af de unge spillere vil markere sig i foråret. Ferdinand Bangsgaard bliver spændende at følge i fuld form. Kristian Holm markerer sig mere og mere. Thomas Jensen prøves i ny position. Mohammed Asrihi nærmer sig topform. Frederik Tingager udviser stabilt højt niveau. Ja, jeg kunne blive ved, siger cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Midterhold mødes
Både Nordvest FC og søndagens modstander, Frem, ligger i midten af 2. division øst. Nordvest har vundet 5 kampe, spillet 5 uafgjort og tabt fem kampe. Til sammenligning har Frem vundet seks, spillet fire uafgjort og tabt fem kampe.

Det skal blive spændende, at se den nye Nordvest FC-trup, der fra i dag spiller i blå trøjer, hvide shorts og hvide strømper.

Kampen spilles kl. 13.30 på Holbæk Stadion.

Læs også: Nordvest FC spiller i blåt og hvidt