9. maj 2024

En 69-årig blev torsdag middag overfaldet af en gruppe unge på Ahlgade i Holbæk.

Manden kom trækkende med sin cykel på fortovet og da han passerede en bank kom en gruppe unge imod ham og da de passerede manden, sagde en af de unge fra gruppen “Er du fræk?”, hvorefter anden fra gruppen svarede bekræftende tilsyneladende på vegne af den 69-årige, der intet sagde.

Herefter blev den 69-årige slået i hovedet, så han sammen med cyklen faldt omkuld på fortovet, mens han beskyttede sit hovedet med hænderne.

Gruppen forsvandt herefter i ukendt retning.

Inden den 69-årige fik sig rejst op, bemærkede han, at flere personer gik forbi uden at kontakte ham for at høre, hvad der var sket.

Gruppen af unge beskrev den 69-årige som fire mænd i alderen 20-25 år og af anden etnisk oprindelse end dansk. De to i gruppen, der sagde, talte dansk uden accent. Den 69-årige pådrog sig flere, overfladiske sår på højre kind som følge af overfaldet.

Politiet efterforsker nu sagen for at få identificeret gruppen af unge. I den forbindelse hører lokalpolitiet i Holbæk gerne fra vidner, der kan give oplysninger om gruppen af unge, og politiet ønsker tillige at komme i kontakt med personer, der passerede offeret på gerningstidspunktet for at afhøre dem som vidner til sagen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

1 thought on “Folk gik bare forbi: Mand overfaldet på Ahlgade

  1. det er da for dårligt at man bare går forbi manden der behøvet hjælp det kan man ikke være bekendt

Comments are closed.