20. maj 2024

Restaurant SuRI i Holbæk samler ind til Kræftens Bekæmpelse med en gourmet weekend. PR Foto: Ricky John Molloy.

Restaurant SuRI i Holbæk samler ind til Kræftens Bekæmpelse med en gourmet weekend. PR Foto:  Ricky John Molloy.
Restaurant SuRI i Holbæk samler ind til Kræftens Bekæmpelse med en gourmet weekend. PR Foto: Ricky John Molloy.
For 5. år i træk afholder Holbæk restauranten SuRi indsamlingsweekend til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Det sker i weekenden 4. – 6. april og hele weekendens omsætning dones ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Det har i de foregående år givet 50.000 kroner pr. år til kampen mod kræft.

– Dette kan kun lade sig gøre, fordi vi har fået stor opbakning fra alle kanter, dels at vores personale stiller op denne weekend med frivillig arbejdskraft og vores fantastiske leverandører bidrager med donationer i form af råvarer, hvilket gør, at vi igen i år kan videresende hver en omsat og indsamlet krone, siger Henrik Nielsen fra Restaurant SuRI, der også i år håber på stor opbakning fra lokalbefolkningen, i kampen mod kræften.

– Dog er det i år lidt anderledes end de foregående år, da vi nu har et lokalt Team Rynkeby hold, som cykler til Paris, med formålet om at indsamle penge og donere til Børnecancerfonden, har vi i år flere arrangementer og tiltag, således vi kan fordele midlerne til disse to fantastisk vigtige formål, fortæller fortæller Henrik Nielsen.

Fredag aften den 4.april er udnævnt til Gourmetaften, hvor SuRi kogebogen ”Mellem himmel og bord” vil være omdrejningspunktet i aftenens menu og fortælling.

Team Rynkeby Holbæk tager imod gæsterne, serverer velkomstdrink og snacks og fortæller kort om deres mission og projekt, hvorefter aftenens 7 retters menu præsenteres, hvor hver ret tager udgangspunkt i råvarer fra en af de pragtfulde og dedikerede leverandører. Alle retterne ledsages af flotte vine, SuRi øl og diverse drikkevarer.

Lørdag serveres der frokost bestående af 4 frokostretter, hvor en af retterne er vinderretten ved Local Cooking konkurrencen 2013. Her er kræset for alle detaljerne og lagt op til en stor madoplevelse.

Søndag vil det være muligt at afhente den lækreste brunch, til nydelse hjemme, – hvor stort set kun den friskbryggede kaffe mangler.

Der er lagt op til en stor smagsmæssig oplevelse på SuRi.