29. maj 2024

Det er ikke hver dag man ser en Dronning deltage i Bankospil. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det er ikke hver dag man ser en Dronning deltage i Bankospil. Foto: Jesper von Staffeldt.
Det er ikke hver dag man ser en Dronning deltage i Bankospil. Foto: Jesper von Staffeldt.
Nej det var ikke Dronning Margrethe som var til bankospil i går på Holbæk teater, men det var tæt derpå sådan rent udseendemæssigt.

Talen indeholdt også lokale islæt, bl.a. talte ”Dronningen” om,at Holbæk kommune havde spildt en del penge i forbindelse med kampagnen for at få flere til at stemme, for kommunen sad jo stadig med den samme borgmester. Holbæk kommune finder også på mange ”sjove” påfund, bl.a en meget restriktiv rygepolitik. Hertil havde den inkarnerede storryger følgende kommentar : Jeg er glad for Vi har tilknytning til huset Glücksburg og ikke Holbæk med den rygepolitik der køres her, så mine tanker går til de stakkels sosu-assistenter.

Heller ikke smørtenoren Dario Campeotto var kedelig at høre på. Foruden han i en alder af snart 75 år stadig har en fantastisk stemme, er han i besiddelse af en pæn portion humor. Adspurgt af Holbaekonline.dk´s journalist om hvorfor han stadig fortsatte i en så relativ høj alder, var svaret med et glimt i øjet: Det synes min bank er en rigtig god ide.

Vi fik selvfølgelig også lov at høre: Hvor er du dejlig Angelique, som Dario slog igennem med i 1961.

Alt i alt et rigtig godt underholdende nytårstaffel fuld af humor, som aldrig på noget tidspunkt blev plat.

Holbaekonline.dk var til stede med det ”tunge” videoudstyr. Se hvad der kom ud af anstrengelserne, se videoen i HD-kvalitet.