21. april 2024

Holbæk B&Is har fået hjælp til at slippe af med rentebærende gæld på en lille million kroner. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I er i økonomiske vanskeligheder. Nu trækker bestyrelsen sig for at give plads til nye kræfter. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I er i økonomiske vanskeligheder. Nu trækker bestyrelsen sig for at give plads til nye kræfter. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I er i store økonomiske vanskeligheder og nu trækker klubbens bestyrelse sig i forbindelse med den kommende generalforsamling.

Det betyder, at Brian Bo Jensen og Carsten Damgaard ikke genopstiller til bestyrelsen, at Kelvin Thelin trækker sig fra bestyrelsen, og at de to øvrige bestyrelsesmedlemmer Henrik Lund og Kirsten Halling stiller deres pladser til rådelighed for nye kandidater.

“Dette gør vi, fordi vi ikke vil stå i vejen for nye kræfter, som kunne være interesseret i at arbejde for at styrke klubben på det ledelsesmæssige plan.”, skriver bestyrelsen i en besked på klubbens hjemmeside.

Bestyrelsen opfordrer samtidig interesserede i at kontakte bestyrelsen for at få en “uforpligtende snak om, hvad det indebærer at være bestyrelsesmedlem i HB&I”.

Generalforsamlingen afholdes den 24. februar kl. 19.30 i Holbæk B&Is klubhus på Borgmestergårdsvej.

2 thoughts on “Holbæk B&I: Bestyrelsen trækker sig

  1. For nylig blev der afholdt en nytårskur
    i Holbæk arrangeret af bl.a. Holbæk Erhvervsforum . Her fik HB&I 55000 kr fra en auktion afholdt i efteråret. Pengene skal gå til talentudvikling i boldklubben, ok men behøver det at være spillere de bruges på?. Mann kunne tænke på, der er måske var andre mere trængende, der har behov for talentudvikling .

Comments are closed.