19. april 2024

Med frivillige kræfter og kommunale penge kan Elværket på lørdag slå dørene op til diskotek for handicappede.

Der bliver både liveband og diskotek, når fysisk og psykisk handicappede i Holbæk Kommune lørdag fester løs i fem timer på Elværket i Holbæk.

Dørenes åbnes kl. 18.00 og en time senere starter festlighederne for alvor, når diskoteket spiller op. Klokken 20.00 går bandet Dreamteam på scenen. Bandet, der er sammensat til lejligheden, består af lærere fra Musikskolen Holbæk, der alle har sagt ja til at spille ganske gratis og frivilligt. Inden aftenen rundes af ved 23-tiden, vil der igen være diskotek ved Mie Petersen, også kendt som DJ Gong Gong, der ligeledes har sagt ja til at sponsorere sin optræden.

Stemning i top
– Handicappede har ikke altid de samme muligheder for at tage på diskotek, så derfor arrangerer vi dette diskotek. Vi tilbyder god musik, lysshow og mulighed for at slippe dansefeberen løs, så vi håber en masse handicappede vil dukke op og være med til at løfte stemningen helt i top, fortæller Annica Granstrøm fra pårørenderådet på bostedet Kildehaven.

Pårørenderådet er initiativtagerne til diskoteket, der har fået penge fra Holbæk Kommunes frivillighedspulje. Det er dog kun blevet en realitet, fordi andre frivillige kræfter også har bakket op:

– Pårørende fra bostedet Kildehaven, Udviklingshæmmedes Landsforbund, Nordvestsjællands Produktionsskole, Elværket, Holbæk Musikskole og mange andre har været med til at løfte arrangementet fra idé til virkelighed. Uden dem var vi ikke nået så langt, og det har været fantastisk at mærke alles engagement undervejs i planlægningen, fortæller Annica Granstrøm.

Hvis handicapdiskoteket bliver en succes, er det planen at lade det blive en fast begivenhed to gange årligt.

Mere information og billetter til 55 kroner (hjælper er gratis) kan findes på Elværkets hjemmeside.