24. juli 2024

Adm. direktør i Holbæk Forsyning A/S, Susan Münster, holder tale ved genåbningen af genbrugspladsen i Holbæk i maj i år. Det er bestyrelsesformand John Harpøth, der holder mikrofonen. Foto: Rolf Larsen.

Adm. direktør i Holbæk Forsyning A/S, Susan Münster, holder tale ved genåbningen af genbrugspladsen i Holbæk i maj i år. Det er bestyrelsesformand John Harpøth, der holder mikrofonen. Foto: Rolf Larsen.
Adm. direktør i Holbæk Forsyning A/S, Susan Münster, holder tale ved genåbningen af genbrugspladsen i Holbæk i maj i år. Det er bestyrelsesformand John Harpøth, der holder mikrofonen. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk Forsyning A/S har haft styr på både budgetter og risikostyring i forbindelse med virksomhedens to store anlægsprojekter i år: Holbæk Genbrugsplads og St. Merløse Varmeværk.

St. Merløse fået et nyt halmfyret varmeværk, og genbrugskunderne i Holbæk har fået en moderne genbrugsplads. De to projekter havde budgetter på henholdsvis 24,4 millioner kroner og 14,6 millioner kroner. Begge projekter holdt sig indenfor budgettet og det er noget der glæder administrerende direktør i Holbæk Forsyning, Susan Munster:

– Jeg er virkelig glad og stolt over, at vi har kunnet køre de her to projekter i mål indenfor budgettet. For en virksomhed som os, der skal sende regningerne direkte ud til slutbrugerne og samtidig leve op til en masse krav og lovgivning, er det helt centralt , at vi kan styre de store projekter – ikke mindst økonomisk, siger Susan Münster.

Det er en del af Holbæk Forsyning A/S eget opfølgningsarbejde, at der er blevet lavet en priseftervisning og udover at vise at budgettet altså er blevet holdt, så er konklusionen at de to leverede anlæg lever op til de krav, der blev stillet.

– Vi har fået et halmvarmeværk i St. Merløse, der er langt mere effektivt og fremtidssikkert, både mht. brændselseffektivitet og styring og så har vi fået en genbrugsplads, der fungerer langt bedre end den gamle. Det er selvfølgelig en vigtig del af historien, det er jo ingen vits at holde nogle stramme budgetter, hvis leverancerne ikke har den kvalitet de skal have, siger Susan Münster.