12. juni 2024

Holbaekonline.dk har tidligere bragt en musikalsk reportage fra den store julekoncert på Elværket, med Jyderup Sangkor, Holbæk Sangkor og Holbæk byorkester. I videoen nedenfor er et par musikalske fraklip. Foto: Jesper von Staffeldt.

Holbaekonline.dk har tidligere bragt en musikalsk reportage fra den store julekoncert på Elværket, med Jyderup Sangkor, Holbæk Sangkor og Holbæk byorkester. I videoen nedenfor er et par musikalske fraklip. Foto: Jesper von Staffeldt.
Holbaekonline.dk har tidligere bragt en musikalsk reportage fra den store julekoncert på Elværket, med Jyderup Sangkor, Holbæk
Sangkor og Holbæk byorkester. I videoen nedenfor er et par musikalske fraklip. Foto: Jesper von Staffeldt.
Bag vor redaktørs tilsyneladende hårde skal, banker et blødt julehjerte, derfor et lille juleindslag i anledning af juleaften.

I starten af december gav Holbækkoret, Jyderupkoret og Holbæk Byorkester en julekoncert på Elværket. Holbaekonline.dk var til stede og producerede en musikalsk reportage herfra. Der blev nogle fraklip til overs, som kan ses her. Bær over med det ser en smule dogme-filmsagtig ud (håndholdt kamera -red.). Det var ikke en koncertoptagelse vi foretog, men en reportage, hvor der kun skulle bruges 10-20 sekunders video.

Videoen herunder rummer bl.a. Händels berømte kor fra oratoriet Messias.

1 thought on “Musikalske fraklip fra julekoncert på Elværket

Comments are closed.