12. juli 2024

Holbæk B&I sætter ambitionerne lidt ned, men vil også have kontraktspillere i næste sæson. Foto: Rolf Larsen.

De økonomiske problemer i Holbæk B&I får nu klubben til at fyre sine lønnede ansatte. Foto: Rolf Larsen.
De økonomiske problemer i Holbæk B&I får nu klubben til at fyre sine lønnede ansatte. Foto: Rolf Larsen.
Der ligger ingen julegave fra Holbæk Kommune i form af en sponsoraftale til 3,6 millioner kroner under juletræet i fodboldklubben Holbæk B&I. Derfor har klubben nu måtte finde en anden måde, at redde økonomien.

Netmediet sn.dk skriver, at Holbæk B&I fyrer alle lønnede medarbejdere.

Dermed skulle klubben, ifølge sn.dk, kunne undgå konkurs – også selvom politikerne i det nye byråd vrager sponsoraftalen med fodboldklubben.

Fodboldklubben har efter eget udsagn et underskud i 2013 på næsten en million kroner. Et underskud, der bl.a. er kommet ved for få sponsorindtægter og for stort forbrug i forhold til budgettet.

Der var ellers indgået en aftale mellem Holbæk Kommune og Holbæk B&I om en “samarbejdsaftale” til 3,6 millioner kroner over tre år – eller 800.000 kroner mere om året, end fodboldklubben modtager i dag til elite-afdelingen Nordvest FC. Men blandt politikerne i byrådet, har der ikke været flertal for at indgå en sådan aftale med fodboldklubben. Borgmester Søren Kjærsgaard fik på det seneste byrådsmøde tilslutning til, at aftalen skal behandles af det nye byråd. Men det forventes først at blive til februar.

Holbaekonline.dk har de seneste dage forgæves forsøgt at få en kommentar fra Holbæk B&Is formand Brian Bo Jensen, om situationen i klubben. Men hverken han, eller resten af bestyrelsen har svaret på vores henvendelser.

1 thought on “Medie: Holbæk B&I fyrer lønnede medarbejdere

  1. Det skulle de have gjort inden de gik til kommunen for at få penge. Og grunden til de ikke svarer er måske fordi de skammer sig over den måde de har forvaltet klubben på.

Comments are closed.