19. april 2024

Det Konservative byrådsmedlem, Michael Suhr, går ikke ind for Arena-projektet, men vil hellere have decentrale idrætsfaciliteter. Foto: Rolf Larsen.

Nyt medlem i byrådet for Konservative, Michael Suhr, går ikke ind for sponsoraftalen mellem Holbæk Kommune og fodboldklubben Holbæk B&I. Foto: Rolf Larsen.
Nyt medlem i byrådet for Konservative, Michael Suhr, går ikke ind for sponsoraftalen mellem Holbæk Kommune og fodboldklubben Holbæk B&I. Foto: Rolf Larsen.
Overskriften henviser til borgmester Søren Kjærsgaard og Kultur og fritidsudvalgsformand Emrah Tuncer. Suhr er ikke en stavefejl, men efternavnet på Michael Suhr som er nyvalgt byrådsmedlem for de Konservative.

Han er en af dem, der som nyt medlem af byrådet skal tage stilling til sponsoraftalen mellem Holbæk B&I og Holbæk Kommune.

Da Holbaekonline.dk i dag mødte Michael Suhr på Ahlgade og spurgte hvordan han stillede sig til at yde ekstra kommunale kroner for at redde en professionel fodboldklub var svaret kort og klart:

– Det er vi imod.

Flertal imod aftale
Hvis vi skal tage udmeldingerne fra de politiske partier til troende, så er Socialdemokraterne, Konservative, Dansk Folkeparti og Enhedslisten imod sponsoraftalen. Tilbage står De Radikale og Venstre.

Det giver 14 for og 17 imod.

Det var meningen at byrådet skulle have taget stilling til aftalen på sit møde i onsdags, efter den havde været sendt frem og tilbage mellem udvalg og møder. Men borgmester Søren Kjærsgaard valgte at sende sagen til behandling i det nye byråd.

Dansk Folkepartis John Harpøth sagde efter mødet til Holbaekonline.dk:

– Jeg tror blot det var en manøvre som blev foretaget for det ikke skulle blive et nej.

Og Socialdemokraternes Steen Klink kaldte efter mødet borgmesterens udskydelse for “spild af tid”.

Med udsigten til at der ikke er flertal fo aftalen mellem Holbæk Kommune og Holbæk B&I, står fodboldklubben i en alvorlig situation med et underskud på knapt en million kroner. Penge som klubben så skal ud og finde på anden måde.

5 thoughts on “Sponsoraftalen: SUHRt show for Søren og Emrah

 1. Jamen så breder julefreden sig jo 🙂

  Så skal vi bare lige se det vedtaget i det ny byråd !!!

 2. æh.. Thomas. det kan da aldrig blive kommunen som ødelægger klubben. Det er jo klubben selv som har lavet et kæmpe underskud. At der er politikere som ikke bare vil hælde flere penge i et sort hul er et sundhedstegn.

 3. @ Thomas.
  Det er vel ikke en kommunalt opgave at rede en fodboldklub/ Forening ?
  Og for HB&I har de vel haft alle de chancer som alle er spildt – Alle de penge som er tjent på Christian Poulsen m.fl. er jo pist væk.
  Hvad skal alle de andre foreninger som også køre på pumperne – skal de også bare søge kommune om penge – hvis ja så tror jeg virkelig at Kommune vil få et meget stort problem.
  Jeg må da også indrømme at jeg syntes det er en skam for HB&I at de er kommet så langt ud ren økonomisk at de måske vil gå konkurs – Men desværre er det jo heller ikke første gang vi høre om dette problem. Jeg håber de på en eller anden måde for rede sig i lang – dog uden penge fra Kommune – for bliver det med penge fra Kommune – Vil der opstår mange problemer i foreningslivet – der vil være en del som vil sætte krav om det samme.
  God jul alle samme.

Comments are closed.