30. maj 2024

Her er vor medarbejder Jesper von Staffeldt ved at oploade en udsendelse til TV-Vestsjælland.

Her er vor medarbejder Jesper von Staffeldt ved at oploade en udsendelse til TV-Vestsjælland.
Her er vor medarbejder Jesper von Staffeldt ved at oploade en udsendelse til TV-Vestsjælland.
Holbaekonline.dk og TV-Vestsjælland indgår uformelt samarbejde om tv-udsendelser.

Som en del læsere sikkert har bemærket, så har Holbaekonline.dk reklameret om kommende udsendelser på TV-Vestsjælland.

Stationen sender samm med flere andre TV-stationerpå LokalKanalen, der har sender i Jyderup, og rækker ud over det meste af Sjælland og sydhavsøerne.

Vi har også lagt udsendelser fra TV-Vestsjælland på Holbaekonline.dks hjemmeside. Både TV-Vestsjælland og Holbaekonline.dk er karakteriseret ved at mandskabet kan tælles på én hånd. Derfor vil det være naturligt at udvide samarbejdet.

TV-Vestsjælland bringer i modsætning til Holbaekonline.dk ikke dagsaktuelle indslag, men lokalstof fra kommunerne Holbæk, Sorø og Kalundborg, rejsemagasiner, erhvervsportrætter, og det populære program “Dansktopscenen”, som sendes hver lørdag kl. 21.30.

Men fremover vil samarbejdet også gå den modsatte vej: Udsendelser produceret af Holbaekonline.dk vil blive bragt på “rigtig” TV.

Et eksempel herpå er udsendelsen mandag d. 16. december kl. 8, 16.30 og 22.30 hvor der bringes et interview med snart forhenværende byrådsmedlem Carsten Fink (S) og et juleindslag fra Bromølle kro ved Jyderup.

Holbaekonline.dk råder over professionelt videoudstyr m.m., og nu er vi i stand til at sende vore indslag via computer direkte til TV-Vestsjællands tekniker i Vordingborg, som står for den videre vej til senderen i Jyderup.

Har du ideer til indslag på Holbaekonline, dk. , så kontakt os på info@holbaekonline.dk eller kontakt TV-Vestsjælland på. tlf. 40503050 eller kig på TV-Vestsjællands hjemmeside

1 thought on “Uformelt samarbejde mellem TV-Vestsjællland og Holbaekonline.dk

  1. Udsendelsen om Ole Fink (S) og julestue på Bromølle kro sendes af tekniske grunde først mandag 23.12. I stedet sendes i dag en udsendelse om musikere på Jernbanehotellet iHolbæk

Comments are closed.