14. april 2024

Lørdag aften klokken omkring kl. 21.45 meldte en politipatrulje fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi til kollegaerne hos Midt- og Vestsjællands Politi, at de på Sorøvej kørte efter en stjålet personbil, hvor føreren ikke ville standse.

Over en længere trækning igennem Stenlille, Uggerløse og ad Holbæk Landevej forsøgte politipatruljen at bringe bilen til standsning, men først da føreren på Kalundborgmotorvejen ved sammenfletningen med Holbækmotorvejen mistede herredømmet over bilen, lykkedes det politiet at anholde føreren af en stjålne bil.

De fire personer, der var i bilen, blev anholdt.

Føreren af bilen – en 16-årig dreng fra Vordingborg, var påvirket af narkotika og blev sigtet for brugstyveri, narkokørsel, samt en lang række færdselsforseelser.

Alle fire blev løsladt efter end afhøring.