22. maj 2024

Sine Agerholm (A) er blandt initiativtagerne til ny lokalliste. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Nu kan Sine Agerholm (A) smile igen - hun er blevet 2. viceborgmester og formand for Arbejdsmarkedsudvalg. Foto: Rolf Larsen.
Nu kan Sine Agerholm (A) smile igen – hun er blevet 2. viceborgmester og formand for Arbejdsmarkedsudvalg. Foto: Rolf Larsen.
Alle partierne i det nye byråd – undtaget Enhedslisten, er blevet enige om at indgå i et bredt samarbejde.

Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Det Konservative Folkeparti er blevet enige med Socialdemokraterne om at indgå et samarbejde i den kommende byrådsperiode.

Det brede samarbejder glæder borgmester Søren Kjærsgaard:

– Jeg glæder mig over, at vi har fundet sammen i et bredt samarbejde med 29 af byrådets 31 medlemmer. Med den bredde og det stærke hold, der er resultatet af fordelingen af udvalgsposterne, står vi godt rustet til de mange og store opgaver, vi skal løse sammen i de kommende år, siger borgmester Søren Kjærsgaard (V).

Sine Agerholm fra Socialdemokraterne roser Søren Kjærsgaard for aftalen, der gør hende til 2. viceborgmester og formand for Arbejdsmarkedsudvalget:

– Jeg vil gerne rose borgmesteren for – i konkret handling – at vise vilje til bredt samarbejde. Med de udfordringer vores kommune står overfor, er det helt afgørende, at et samlet byråd sammen med borgere og medarbejdere kan finde frem til fælles løsninger. Med aftalen får vi indflydelse på kommunens udvikling gennem konkrete politiske poster. Med formandsposterne for Børneudvalget og Arbejdsmarkedsudvalget er vi med og kan kaste os over flere af de vigtigste opgaver, som kommunen står over for, fortæller Sine Agerholm (A).

Det er derudover aftalt, at Socialdemokraterne får to pladser i Økonomiudvalget.

Det nye byråd træder til pr. 1. januar 2014.

Læs også: Sådan fordeles udvalgsposterne

2 thoughts on “Konstituering på plads: Bredt samarbejde i byrådet

  1. Det ærger mig at EL ikke er med, men må stå udenfor, så at sige. De har jo også nogle ting de gerne vil arbejde for og med, og det kan man jo bedst i samarbejde.
    Jeg syntes det er ærgeligt for dem der har stemt EL til KV, men jeg kna ikke sige at det undrer mig.

Comments are closed.