Kandidater hænger stadig i lygtepælene

Denne plakat fra Socialistisk Folkeparti blev fotograferet fredag eftermiddag på Roskildevej i Vipperød. Foto: Rolf Larsen.

Denne plakat fra Socialistisk Folkeparti blev fotograferet fredag eftermiddag på Roskildevej i Vipperød. Foto: Rolf Larsen.

Der hænger stadig valgplakater rundt omkring i lygtepælene.

Det ti dage siden, at vi var nede og sætte vores kryds ved Kommunalvalget. Selv konstitueringen er efterhånden kommet på plads, efter dagens meddelselse om, at Venstre, Konservative, De Radikale, Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne har indgået en samarbejdsaftale.

Men alligevel er der stadig partier og kandidater, som ikke har fjernet deres valgplakater. Og det på trods af, at reglerne meget tydeligt siger, at de skal være fjernet senest otte dage efter valghandlingen.

På Holbæk Kommunes hjemmeside står der under et punkt med navnet Valgplakater: “Valgplakaterne skal senest være taget ned tirsdag den 26. november 2013 kl. 24.00”.

Det fremgår også af reglerne for ophængning af valgplakater, at:

“Vejmyndigheden kan […] nedtage valgplakater, der ikke er nedtaget senest 8 dage efter valgdagen” og “Såfremt vejmyndigheden […] nedtager valgplakater, vil udgifterne til nedtagningen påhvile ophængeren.”.

Holbaekonline.dk har bl.a. spottet valgplakater på Havnevej i Holbæk, Roskildevej i Vipperød og Roskildevej i Holbæk og på p-pladsen ved havnen i Holbæk.

Det er ikke et enkelt parti eller kandidat som har glemt plakater. Vi har set plakater fra bl.a. Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og De Konservative.

Har du set plakater hænge andre steder? – så skriv det i kommentarfeltet herunder, så kan vi hjælpe politikerne til at finde frem til de glemte plakater.

Denne artikel er publiceret den 29. november 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

9 kommentarer

 • Hans Bruun-Jensen via Facebook

  Der er flere steder i Holbæk at SF har glemt der plakater – og der er også et par enkel Radikale på Havnevej 🙂

 • Gerda Lund via Facebook

  Det kan de selv gøre, de var så ivrige efter at få dem sat op.

 • Povl Stenfelt Thomsen

  Det er vist Søren, der hænger i Østrup mellem Undløse og Ugerløse. Sine hænger i Nr. Vallenderød…

 • Jannick Ringius Christensen

  Tja, de skal jo ikke bekymre sig om en regning, det gidder Holbæk jo ikke, da det koster dem for meget administrativt.
  Så de enkelte partier mener vel bare det er i orden at de hænger og venter på at blive pillet ned af kommunen – gratis. Så skal de jo ikke allokere tid til det.

 • Ole Brockdorff

  Køre i eftermiddag (Lørdag)ud og henter Sine ned fra Nr. Vallenrød.

  Hilsen
  Ole Brockdorff

 • Jannick Ringius Christensen

  Fedt Ole!

  Ide, var det noget at man mailede til alle de inmeldte i partierne, når plakater skal pilles ned – spørge om de vil hjælpe?

  Jeg tror da egentlig mange gerne ville hjælpe lidt til, og måske sørge for de blev samlet sammen eller kørt på genbrugsstationen.

  Bare en tanke.

 • Lone Christiansen via Facebook

  I Svinninge SF og Radikale og masser af strips —-

 • Ole Brockdorff

  Lørdag eftermiddag blev Soc. plakater i Nr. Vallenrød og Gl Tøllse ialt 6 stk taget ned. Ser i flere Soc. plakater, så er det en smutter, så ring lige til 72366240, og jeg køre ud og tager dem ned.

  Med hilsen
  Ole Brockdorff.

 • Lars O.

  Der skulle være nogen flere som dig Ole. SF mangler fortsat at fjerne en plakat ved Lidl på Gl. Ringstedvej. Men de har måske givet helt op efter de røg ud af byrådet.

Leave a Reply