21. april 2024

100 personer fra Holbæk Orienteringklub deltog i et motionsløb på Margrethes ø. Foto: Jesper von Staffeldt.

100 løbere deltog i et motionsløb på Margrethes ø. Foto: Jesper von Staffeldt.
100 løbere deltog i et motionsløb på Margrethes ø. Foto: Jesper von Staffeldt.
I dag søndag deltog ca. 100 løbere i et såkaldt socialt trialløb på Orø, arrangeret af Holbæk Orienteringsklub.

Løbet var et ægte socialt løb, blottet for fælles start og konkurrence. Det var lagt an på motion og fælles hygge, og give løberne lyst til at besøge Margrethes ø en anden god gang. Men desværre var der ikke mange Orøborgere som deltog i løbet, for at være præcis: 1 person, og man så heller ikke mange tilskuere fra Orø. Det skyldes nok igen den manglende koordination på Isefjordens Perle, idet der først meget sent var sat skilte op om motionsløbet. Hovedsponsor var Orø Brugs.

3 thoughts on “Web-TV: Holbæk Orienteringsklub på Orø

Comments are closed.