24. juni 2024

Redaktionen har modtaget nedestående:

Nu kom Holbæk Kommune på landkortet

Så er valget overstået og mandaterne til Byrådet er fordelt, men det skete ikke uden rod i optællingen af stemmer og placering af mandaterne. Dette beklagede man fra Holbæk Kommunes side, idet man udsendte en presse meddelelse med at det er menneskeligt at fejle (Helt enig), samtidig med man smygede aben fra sig og klaskede aben til valgstedet på Orø, uden at meddele at man fra Orøs valgsted side havde sendt rettede tal ind i anden omgang, at de rigtige tal kunne ses på skærmen i kommunens valgcafé i Kanalstræde på valgnatten, at man havde haft fintælling dagen efter, hvor hver enkelt stemmeseddel bliver efterkontrolleret, og alligevel sendte man efter fintællingen de forkerte tal ud, selv om op til flere på valgnatten gjorde opmærksom på at der var en fejl.

Derfor skal aben ikke tildeles Orøs valgsted, men aben skal klaskes på Holbæk Kommunes øverste Direktion da det er en systemfejl, og Direktionen er ansvarlig for valghandlingen.

Så der skal herfra lyde en tak til Sten Klink, der hurtigt fandt fejlen, da tallene efter fintællingen endelig blev udsendt, samt til Holbaekonline der over for mig senere, men inden de forkerte tal blev udsendt, gjorde opmærksom på der var noget galt.

Ja, så har jeg slet ikke nævnt de problemer, der opstod på visse valgsteder, med lange køer m.m. ved afviklingen af selve valghandlingen. Men jeg tror at dette er et eksempel på hvad der sker, når der er sparet helt ind til benet. Dette mener jeg skal der rettes op på f.eks. med flere valgsteder.

Så det problem med at få Holbæk Kommune på landkortet, som der tales så meget om, og komme i de skrivende og talende medier i hele det ganske land, lykkedes denne gang.

Med hilsen

Ole Brockdorff.

Genvalgt Byrådsmedlem.

1 thought on “Læserbrev: Nu kom Holbæk Kommune på landkortet

 1. Jeg har tidligere på holbaekonlines artikel: Fejl sendte Ole Brockdorff ud af byrådet, skrevet nedenstående:

  “På valgaftenen (19.11) printede jeg en side ud fra kommunens hjemmeside, hvor det tydeligt fremgik, at Ole Brockdorff havde fået 56 personlige stemmer på Orø.

  Men nu til morgen på Holbæk Kommunes hjemmeside, stod der under fanen Orø, at Mogens Justesen (hvis navn stod ovenover Ole’s på A’s liste) havde fået 56 personlige stemmer på Orø, og Ole havde fået 0 stemmer. Og det var vel at mærke efter fin-tællingen.

  Men så må man konstatere, at der i kommunen er ansat en skel-øjet medarbejder, som har fået skubbet linealen en linie, da han/hun flyttede tallene fra den ene liste til den anden.”

  Da jeg fra Ole Brockdorffs ovenstående læserbrev kan forstå, at man i kommunen nu skubber ansvaret over på et valgsted, så har det jo overhovedet ikke sin “gang på jorden”, idet den liste, som jeg printede ud var udfyldt af kommunen, idet der på det tidspunkt jeg så den, optrådte 3 valgsteder med disse valgsteders tal.
  Og da man senere overfører disse tal til KMD-listerne, må denne fejl være opstået samtidig.
  Og skel-øjet medarbejder eller ej, så er det pinedød kommunens LEDELSE (hedder det “direktion” i Holbæk), som dette falder tilbage på.

  Det er MEGA-sølle med en direktion, som ikke forstår at påtage sig sit ansvar, men i stedet for hele tiden vasker hænder.

  Og det er ufatteligt i min optik, at politikerne finder sig i det !

Comments are closed.