14. april 2024

En 19-årig mand fra Jyderup blev tidligt i morges anholdt for biltyveri sammen med tre andre unge.

Kort før klokken fire i morges vågnede en husejer på Broholmvej i Korsør ved at hans bil, som holdt udenfor, blev forsøgt startet.

Da manden kiggede ud, kunne han se fire personer rode med bilen, og politiet blev derfor tilkaldt.

De fire stak af i en Suzuki, men det lykkedes politiet at standse dem klokken 4.11 ved krydset Broholmvej/Frølundevej. Føreren var en 18-årig mand fra Slagelse, og med i bilen var en 19-årig mand fra Jyderup, en 16-årig fyr fra Slagelse og en 11-årig dreng fra Slagelse.

Det viste sig, at de fire tilsyneladende havde startet deres biltur torsdag aften med at stjæle en Toyota fra Søholmparken i Slagelse , men den løb tør for benzin i Korsør. Her stjal de en Suzuki på Storkevej, som de fortsatte i til Broholmvej, hvor de fire forgæves forsøgte at stjæle en Skoda, inden de blev standset af politiet.

De blev alle fire taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.