14. april 2024

Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Orø-Holbæk færgen bliver fyldt op med løbere den 24. november. Foto: Jesper von Staffeldt.
Orø-Holbæk færgen bliver fyldt op med løbere den 24. november. Foto: Jesper von Staffeldt.
Der er ikke flere ledige pladser til et trailløb på Orø den 24. november.

98 løbere er tilmeldt til hvad der skulle have været et lille hyggeløb på 15-25 løbere, men som altså nu har vokset sig så stort, at Holbæk-Orø færgen ikke kan have andre passagerer med.

Løberne mødes ved Orø færgens færgeleje på Holbæk Havn kl. 09.15 og derefter sejles der til Isefjordens Perle, hvor der løbes af en 25 km lang rute. Der er to væskedepoter undervejs. Det første efter 6 km og det næste efter 17 km.

Løberne får udleveret et kort over ruten, som samtidig gælder som færgebillet både ud og hjem.

Lokal opbakning
MaLinda på Orø Kontoret foreslog arrangørerne at der blev trykt et kort med ruten, som løberne får udleveret og som stamtidig gælder som færgebilet både ud og hjem. Clay fra Spisestedet Orø har betalt for trykningen af kortene.

Orø Cykelklub har sagt ha til at være ‘depotbestyrere’ på depot nr. 1.

Dagli’ Brugsen leverer leverer kildevand og frugt til ”målbordet” og Galleri Artdoor7 leverer 50 kildevand til hvert depot.

Arrangøerne, Holbæk Orienteringsklub, opfordrer løbere, som gerne vil udforske Orø på egen hånd bagefter, til at besøge de steder, som har været med til at gøre løbet muligt.

Der er tale om et socialt løb, hvor der hverken er tidstagning eller præmier – men det har altså ikke afskrækket de mange løbere fra at melde sig.

1 thought on “Løbere fylder hele færgen

Comments are closed.