20. april 2024

Ankesagen mod en mandlig pædagog, som i byretten blev dømt for at have krænket børn i børnehuset Eventyrlunden, er udsat igen. Foto: Rolf Larsen.

En 59-årig mandlig pædagog er blevet tilalt for at krænke 16 børn i børnehuset Eventyrlunden. Foto: Rolf Larsen.
En 59-årig mandlig pædagog er blevet tilalt for at krænke 16 børn i børnehuset Eventyrlunden. Foto: Rolf Larsen.
En 59-årig mandlig pædagog er tiltalt for at have krænket 16 børn i Børnehuset Eventyrlunden i Holbæk.

Politiet havde oprindeligt sigtet manden for krænkelse af 18 børn. Men i sommers blev der kun rejst tiltale for krænkelse af otte børn. Det fik ifølge DR.dk flere forældre til at klage og nu er antallet af tiltaler så udviddet til 16.

Manden skal ifølge tilaten have befølingt af børnene uden på tøjet, i enkelte tilfælde indenfor tøjet, der skal også være tilfælde af kysseri og i et tilfælde er pædagogen tiltalt for at blotte sig, skriver dr.dk.

Som vi tidligere har skrevet, så fik politiet en anmeldelse om de første tilfælde i slutningen af november måned sidste år og en åned senere blev pædagogen så anholdt, sigtet og afhørt i sagen, hvorefter han blev løsladt igen.

Den 59-årige har under hele sagen erklæret sig uskyldig.

Retssagen starter på onsdag.