30. maj 2024

Tre biler var ved 16-tiden søndag eftermiddag involveret i et færdselsuheld på Elverdamsvej ved Ejby i Hornsherred.

En 40-årig mand fra Holbæk overså, at den forankørende bil, ført af en 35-årig kvinde fra København, bremsede op. Den 40-årige forsøgte i sidste øjeblik at undvige, men ramte alligevel delvist bagenden af den 35-årige kvindes bil. Den 40-åriges bil kom over i modsatte vognbane, hvor han stødte sammen med en varebil med hestetrailer, ført af en 29-årig kvinde fra Nærum.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skete der kun materiel skade ved uheldet.

Politiet anholdt den 40-årige og sigtede ham for spirituskørsel. Han blev desuden sigtet for kørsel uden førerret, idet politiet havde inddraget hans førerret i 2008 på grund af manglende aflæggelse af en kontrollerende køreprøve.