30. maj 2024

Holbæk B&Is formand, Kenny Jensby takker af efter to år på posten. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Liberal Alliances Kenny Jensby peger på Søren Kjærsgaard som borgmester - hvis der er liberal politik i konstitueringsaftalen. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
Liberal Alliances Kenny Jensby (billedet) vil godt pege på Søren Kjærsgaard som borgmester. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
Liberal Alliances Kenny Jensby er parat til at give Holbæks nuværende borgmester, Søren Kjærsgaard, fire år mere med kæde om halsen – hvis der vel og mærke er liberal politik i konstitueringsaftalen.

Det er essensen af en e-mail, som Kenny Jensby har sendt til Holbaekonline.dk

I e-mailen skriver Kenny Jensby:

“Forudsætningen er naturligvis, at det politiske indhold i en konstitueringsaftale er liberalt”.

Han ved også hvad han skal have som ‘betaling’ for at pege på Søren Kjærsgaard:

“Jeg forventer at få posten som formand for det nye vækstudvalg, så vi kan få sat gang i væksten”.

Signal til Venstres vælgere
Kenny Jensbys udtalelse er samtidig et vink til Venstres vælgere:

“Mit signal til Venstres liberale kernevælgere er også, at Venstre efterhånden er blevet så store, at de mange gange til forveksling ligner socialdemokratiet. I nullerne førte de jo mere socialdemokratisk politik end den nuværende regering gør, så jeg og Liberal Alliance vil være garant for ægte liberal politik i Holbæk byråd. Derfor skal rigtige liberale sætte kryds ved mig og liste I.”, skriver han og fortsætter:

“Så får de to i en, nemlig både Søren og mig”.

Kenny Jensby blev i 2009 valgt ind for De Konservative, men i sommeren 2012 valgte han at melde sig ud af De Konservatie og melde sig ind i Liberal Alliance.