19. april 2024

Sandra Bullock og George Clooney i Gravity. PR Foto.

Sandra Bullock og George Clooney i Gravity. PR Foto.
Sandra Bullock og George Clooney i Gravity. PR Foto.
Dr. Ryan Stone, spillet af Sandra Bullock, er på sin første rummission. Missionens øverstkommanderende er veteranen Matt Kowalsky, der spilles af George Clooney. Han er på sin sidste mission inden han skal pensioneres.

En rutinemæssigt rumvandring for at reparere Hubble-teleskopet ender katastrofalt, da vragdele fra en ødelagt russisk satellit rammer rumfærgen og sender Stone ud i rummet – væk fra rumfærgen. Kowalsky forsøger at redde hende og pludselig er de helt alene i rummet uden forbindelse til jorden.

Den eneste chance for at komme hjem, er at bevæge sig ud på en længere tur i rummet, men ilten er begrænset og frygten og panikken sætter ind.

Gravtiy har premiere i dag og kan ses i Kulturbiografen i Holbæk. Fra 2. december kan filmen også ses i Mørkøv Kino.
Powered by Preview Networks