25. april 2024

AC Horsens vandt pokalopgøret med Nordvest FC i 2013. Foto: Michael Johannessen.

AC Horsens vandt pokalopgøret med Nordvest FC onsdag aften. Foto: Michael Johannessen.
Nordvest FC tog onsdag aften imod 1. divisonsklubben AC Horsens i 4. runde af Landspokalen.

Allerede inden kampen sagde Horsens cheftræner Johnny Mølby til klubbens officielle hjemmeside at man påtog sig favoritværdigheden, men han erkendte også, at pokalkampe har deres eget liv og Nordvest FCs unge hold arbejder hårdt.

Men på trods af Nordvst FCs hårde arbejde, så levede AC Horsens til fulde op til favoritværdigheden. Holdet fik et par gode chancer inden Jude Nworuh i 13. minut sendte bolden i hjemmeholdets mål og bragte dermed AC Horsens foran 0-1.

14 minutter senere udbyggede Steffen Kielstrup AC Horsens føring med en scoring til 0-2.

Nordvest FC havde et par muligheder for at reducere, men afslutningerne var ikke helt på plads.

Horsens Esben Petersen var kort før pausen tæt på at bringe gæsterne yderligere foran, men bolden ramte overliggeren, så holdende kunne gå til pause ved stillingen 0-2.

Efter pausen fortsatte 1. divisionsholdet med at dominere spillet. Alligevel skulle der gå en halv time af 2. halvleg før der igen kom mål på måltavlen. Det skete, da Jeppe Mehl satte bolden ind mellem stængerne hos Nordvest FC til 0-3.

I tillægstiden hamrede Mikkel Agger sidste søm i Nordvest FCs ligkiste, da han med en scoring til 0-4 definitivt sendte hjemmeholdet ud af Landspokalen, som de ellers har spillet fantastisk flot.

Onsdagens kamp startede i øvrigt med 1 minuts stilhed til ære for den tidligere Holbæk B&I profil Jan Jarlfelt, der der den 24. oktober blev fundet i vandet ud for Hundested. Jan Jarlfeldt var med på Holbæk B&Is succesfulde sølv-hold i 70’erne. Han blev 65 år. Han bliver i øvrigt bisat fra Skt. Nikolai Kirke torsdag eftermiddag.