30. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Liberal Alliance vil sænke grundskylden

I forbindelse med byrådets 2. behandling af budgettet for 2014 stillede jeg forslag om at sænke grundskyldspromillen de næste 4 år for at neutralisere boligejernes grundskyld, som stiger p.g.a. SKATs vurderinger af grundværdierne. Jeg var den eneste, der stemte for, mens alle andre partier stemte imod. Det betyder, at de 25.000 boligejere skal betale 54 mio. kr. mere i skat i forhold til 2012. For en gennemsnitsfamilie med egen bolig betyder det ca. kr. 2.500 mere i skat om året, selvom ejendommen reelt er faldet i pris. Det er en helt urimelig behandling af vores mange boligejere at betale skat af urealiserede værdier, som ovenikøbet er faldet. Vi vil i den nye valgperiode fortsat kæmpe boligejernes sag, men vi behøver flere mandater, så vi kan presse de borgerlige partier. Tænk på det, når du stemmer den 19. november. Sæt kryds ved liste I, og du har en sikker stemme i byrådet.

Venlig hilsen
Kenny jensby

1 thought on “Læserbrev: Liberal Alliance vil sænke grundskylden

 1. HAN HAR JO INTET TØJ PÅ
  Ned med skatten og op med velfærden. Det er er Kenny Jensby og Liberal Alliances kampråb.
  Jeg er overbevist om, at borgerne kan gennemskue hulheden i den påstand.
  Med venlig hilsen
  Jan Sohn
  Byrådsmedlem for Socialdemokraterne og
  kandidat til laget den 19. november.

Comments are closed.