20. april 2024

Sidst på eftermiddagen tirsdag kom Tiger-skiltet op på facaden. Foto: Rolf Larsen.

Sidst på eftermiddagen tirsdag kom Tiger-skiltet op på facaden. Foto: Rolf Larsen.
Sidst på eftermiddagen tirsdag kom Tiger-skiltet op på facaden. Foto: Rolf Larsen.
Onsdag åbner butikken Tiger i nye og større lokaler.

I de seneste dage er der blevet arbejdet på højtryk for at få gjort klart til åbningen af Tiger i de nye lokaler på Ahlgade. Sidst på eftermiddagen kom f.eks. ‘Tiger’-skiltet op på facaden og signalerede dermed, at man er ved at være klar til åbningen.

Tiger har indtil nu ligget i Smedelundsgade, men onsdag slås dørene op til den nye butik, som ligger i det butikslokale, som tidligere husede Tøj & Sko. Lokalet har stået tomt i et års tid siden Dansk Supermarked lukkede butikken.

Den nye Tiger-butik er en del større end butikken i Smedelundsgade.