30. maj 2024

Det bliver uden tvivl intenst, når Sanne Salomonsen til april går på scenen i Musikklubben Elværket for at spille nogle af sine gamle sange, i nye fortolkninger.

Sanne Salomonsen spiller på Elværket i Holbæk til foråret. PR Foto.
Sanne Salomonsen spiller på Elværket i Holbæk til foråret. PR Foto.

Koncerten er en del af den danske rockmamas ‘Hjem 2014’ turné hvor hun besæger intime spillesteder rundt om i landet.

Som Sanne selv udtaler : “Jeg har længe haft lyst til at komme tættere på publikum, og at de også kommer tættere på mig”.

– Jeg har ikke stået på scenen i denne rå form siden “Unplugged”-turnéen for 20 år siden, så bliver en stor udfordring men især stor glæde for mig at spille numrene i nye rammer, fortæller Sanne Salomonsen

-Jeg har ikke stået på scenen i denne rå form siden “Unplugged”-turnéen for 20 år siden, så bliver en stor udfordring men især stor glæde for mig at spille numrene i nye rammer.

Sanne Salomonsen er igang med at vælge de sange, som skal være med på turnéen og udover sange fra et repetoire, der strækkker sig over fantastiske fire årtier, så har hun sammensat et lille hold af musikere, som hun tager med. Det er Morten Woods (guitar og vokal), Annika Askman (keyboards og vokal) og Nikolaj Steen (guitar, keyboards, percussion, vokal, samt rollen som kapelmester).

Info:
Koncert: Sanne Salomonsen
Dato: Lørdag d. 19. april 2014, kl. 20.00
Sted: Musikklubben Elværket, Gasværksvej 9, Holbæk