25. juli 2024

Der er ikke stor respekt for Nordvest FC at spore hos Fremad Amagers midtbanespiller Steven Green.

Inden dagens kamp reflekterer midtbanespilleren over sit holds fremgang i denne sæson, i forhold til sidste sæson, hvor Fremad Amager var tæt på at ryge ud af 2. Division:

– Vi tager en kamp ad gangen. Vi har en rigtig stærk og bred trup. Alle byder ind med noget og jeg tror at vi går en god sæson i møde, forklarer Steven Green til Fremad Amagers officielle hjemmeside og fortsætter:

– I forhold til sidste sæson tror jeg, at holdet hviler mere i sig selv og har et større kendskab til hinandens styrker og svagheder. Vi er blevet en sammentømret enhed, som knokler stenhårdt for klubben og for holdet.

Om dagens modstander, Nordvest FC, siger han:

– Jeg kender ikke så meget til modstanderen, men jeg er også ret ligeglad, for vi bestemmer selv. Mine forventninger til Nordvest-kampen er, at vi går ud som vi har gjort i de andre kampe og smasker igennem og spiller det spil vi kan, og så skal resultatet også nok tippe til vores fordel.