21. april 2024

Nordvest FC vandt begge kampe mod Fremad Amager i sidste sæson. Men i år er Ama'rkanerne kommet bedre fra start, så det er spændende hvordan det gå i morgen i Sundby Idrætspark. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Nordvest FC vandt begge kampe mod Fremad Amager i sidste sæson. Men i år er Ama'rkanerne kommet bedre fra start, så det er spændende hvordan det gå i morgen i Sundby Idrætspark. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Nordvest FC vandt begge kampe mod Fremad Amager i sidste sæson. Men i år er Ama’rkanerne kommet bedre fra start, så det er spændende hvordan det gå i morgen i Sundby Idrætspark. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Søndag eftermiddag spiller Nordvest FC mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark.

Nordvest FC har indtil nu spillet udemærket, senest med 4-0 sejren over SC Egedal i søndags.

Fremad Amager kæmpede i sidste sæson for at blive i 2. Division, men denne sæson er startet meget bedre fra Ama’rkanerne. I sidste weekend vandt holdet 0-4 da de besøgte Nykøbing FC.

Inden søndagens kamp ligger Nordvest FC kamp i top fem i 2. division øst, det samme gør Fremad Amager, så det kan blive en ganske lige kamp.

De to hold mødtes to gange i sidste sæson. Først i Sundby Idrætspark hvor Nordvest FC kunne glæde sig over en 2-1 sejr og derefter tilbage i maj måned, hvor NVFC igen fik en sejr i hus, da holdet slog gæsterne 1-0 på Holbæk Stadion.

Cheftræner Moegens Krogh og assistent Stefan Håkansson har udtaget følgende trup til kampen på Amager:

Lasse Sømmergaard, Patrick Andersen, Kristoffer Dirksen, Mads Bøjesen, Birol Serinkanli, Frederik Tingager, Kristian Holm, Jonas Jakobsen, Thomas Jensen, Ricki Olsen, Patrick Juh, lMartin Koch, Mohammed Asrihi, Mustafa Bozkurt, Yusuf Bakir, Jakob Sparholt, Nicolai Toftegaard.

Dommer Benjamin Willaume-Jantzen fløjter kampen igang kl. 13.00.