30. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Når virkeligheden banker på

Der har i den sidste tid været sagt og skrevet meget fra Sine Agerholm og Socialdemokraterne, om de udfordringer, Holbæk kommune står over for.
Det kan være svært at få øje på, hvad der egentlig er budskabet. For set fra den anden side af salen så handler det for Venstre om følgende:

Hvilken tryghed og hvilken vækst ønsker politikerne for Holbæk kommune i fremtiden?
Hvilke arbejdsbetingelser ønsker man at videregive til et nyt byråd?
Hvad vil det betyde for vores medarbejdere at få afskaffet akutkataloger?

Når Socialdemokraterne ikke mener, der er de samme udfordringer som Venstre, må vi blot konstatere, at på det afholdte budgetseminar i april var det et enigt byråd, som bad administration arbejde videre med det fremlagte budget. Nu ønsker Socialdemokraterne ikke længere at give mulighed for vækst, eller afskaffe akutkatalog. De håber på, at de kan klare dagen og vejen uden overraskelser og så hæve skatten.

Hvad skulle seks ud af syv partier få ud af at fortælle om større udfordringer, end virkeligheden byder på? Det har jeg svært ved at få øje på.
Seks af byrådets syv partier ønsker at skabe vækst, undgå akutkataloger og ikke mindst skabe et råderum til innovation og ny teknologi samt nybyggeri og forbedringer.
Seks ud af byrådets syv partier ønsker fortsat at skabe den plads og tage det ansvar, der skal løfte kommunen videre ind i fremtiden.

Venstre forholder sig til virkeligheden og ved godt, at man ikke kan få det hele for det halve.

Pernille Kruse
Gruppeformand for Venstre
Holbæk byråd