16. juli 2024

I den kommende sæson vil publikum på Holbæk Teater kunne nyde godt af et større udvalg i teatercafeen. Som noget nyt, har Holbæk Teater nemlig indledt et samarbejde med Bryghuset No. 5 om driften af teatercafeen.

– Vi glæder os til samarbejdet med Bryghuset No. 5 , som vi har indgået fordi vi gerne vil kunne tilbyde vores gæster et bedre udbud. Vi har talt med mange forskellige restauranter og cateringfirmaer i området, men vi var hurtigt på bølgelængde med No. 5 med de ideer og tanker, vi havde omkring det, siger den ene af teaterlederne, Kristoffer Møller Hansen, Holbæk Teater.

Samarbejdet med Bryghuset No. 5 betyder, at teatret får adgang til både køkken og bryggeri. Ud over et bredere udvalg i teatercafeen med kager, god kaffe, bryghus-øl og meget andet, giver det også mulighed for at der kan laves lettere anretninger til særarrangementer o.l.. Teatrets publikum får desuden rabat på Bryghuset No. 5 i Nygade, hvis de medbringer deres teaterbillet. Desuden vil Bryghuset No. 5 lave særtilbud til de enkelte forestillinger, som publikum kan benytte sig af i Nygade enten inden de skal i teatret eller efter.

– Eksempelvis har vi et teatertilbud på en Burger og en lille Bryghus-fadøl til 100 kroner før alle stand-up shows. Så kan man starte aftenen med lidt god mad og øl på bryghuset, inden man fortsætter til stand-up, siger René Mundeling, der er bestyrer af No. 5.

– Vi er til for at skabe store oplevelser, man kan dele med hinanden. Og hvis vi kan være med til at skabe nogle rammer, der kan forlænge oplevelse – både før og efter, synes jeg vi er på vej et godt sted hen. Nu kan man lande stille og roligt sammen med en kop kaffe og et stykke kage, hvis det er det, man har lyst til – eller man kan blive hængende efter forestillingen og måske møde skuespillerne eller bare drikke et glas vin sammen, siger Kristoffer Møller Hansen, Holbæk Teater.

I forbindelse med samarbejdet er teaterbarens indretning blevet opdateret med respekt for husets stil. Teatrets faste forhuspersonale vil stadig servicere gæsterne med billetsalg og alt, hvad der ellers relaterer sig til forestillingerne.