20. april 2024

Søren Wolstrup fortæller om sin nye bog om Holbæk Havn på Lokalkanalen på LokalKanalen i dag kl. 8 og 14.30. Foto: Jesper von Staffeldt.

Søren Wolstrup giver en skarp analyse af lokalpolitiken i Holbæk tre måneder før kommunalvalget. Det er værd at lytte til -både for vælgerne og kandidaterne. Foto: Jesper von Staffeldt.
Søren Wolstrup er en meget spændende mand at tale med, især om lokalpolitik og han har en fænomenal hukommelse om de politiske rævekager, der er bagt igennem mere end næsten 50 år i Holbæk.

Søren Wolstrup har siddet i to perioder i Holbæk byråd og har også siddet i Amtsrådet, hvor han repræsenterede De Konservative. Han har skrevet en bog om politik i Holbæk, den hedder Fra ‘Lensmand til borgmester’ – meget spændende læsning, hvis man interesserer sig for Holbæks historie.

Holbaekonline.dk har interviewet Wolstrup på Holbæk Biblioek og blandt emnerne kan bl.a. nævnes 20 års socialdemokratisk ørkenvandring efter den radikale Jørn Sørensen blev borgmester i 1993, valgforbundet mellem LA, V og DF, hvor alle tre partier kan stille med en borgmesterkandidat, om hvad SF gør nu, hvor de tilsyneladende er lukket ude af ‘det pæne selskab’, om DF, der måske har overtaget de radikales opgave som tungen på vægtskålen – men sender modstridende signaler ud om hvad de vil eller ikke vil.

Interviewet bør ses i HD-kvalitet.

Med dette interview med Søren Wolstrup begynder Holbaekonline.dk officielt dækningen af det kommende kommunalvalg. Det sker på vores nye sektion www.holbaek2013.dk – der kun handler om valget

1 thought on “Web-TV: Det er ikke helt normalt – Søren Wolstrup om politik i Holbæk

  1. Meget sympatisk og vidende mand. Altid spændende at høre om hans syn på tingene.

Comments are closed.