21. april 2024

Stigevognen måtte tages i brug, da der i nat udbrød brand på loftet over en beboelsesejendom på Borchsvej i Holbæk. Foto: Michael Johannessen.

Stigevognen måtte tages i brug, da der i nat udbrød brand på loftet over en beboelsesejendom på Borchsvej i Holbæk. Foto: Michael Johannessen.
Beboerne i to opgange blev i nat evakueret, da der udbrød brand i en beboelsesejendom på Borchsvej i Holbæk.

Branden, der var opstået på loftet over nr. 13, blev opdaget kort efter klokken fire i nat.

To politipatruljer, politiets indsatsleder, en sprøjte og tankvogn fra Holbæk Brandvæsen, samt en ambulance blev sendt til stedet.

Brandvæsnet indsatte røgdykkere i opgangen, samtidig med, at man via en stige slukkede ilden udefra. Det var nødvendigt at brække tagplader af, for at komme ind til ilden.

Brandfolkene måtte også bryde døren op til en lejlighed i nr. 13.

Kvinde rystet over oplevelsen
Udenfor var beboerne fra de to evakuerede opgange samlet foran ejendommen, hvor de ventede på, at få lov til at komme tilbage til deres lejligheder.

Holbaekonline.dk snakkede med en beboer i nr. 15, der fortalte, at hun var blevet vækket af en anden beboer i hendes opgang, som af sig selv var begyndt at vække alle opgangens beboere.

En anden kvindelig beboer var tydligt meget rystet af en ubehagelige oplevelse.

Efter en lille time, kunne beboerne i nr. 15 vende tilbage til deres lejligheder, mens beboerne i nr. 13 måtte vente til brandfolkene var helt færdige med at rydde op.

Politiet undersøger brandårsag
Politiet har afspærret loftet og teknikere skal nu undersøge stedet nærmere, for at fastslå brandårsagen.

Ingen mennesker er kommet noget til ved branden.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.