19. april 2024

Lørdag eftermiddag ringede en chokeret 45-årig kvinde til politiet og fortalte, at der var blevet skudt ind gennem hendes væg fra Naboen.

Kvinden, der bor i en boligblok i Agervang, fortalte politiet, at der havde lydt et højt brag inde hos naboen, og umiddelbart efter var der et hul i væggen.

Politiet kørte hurtigt til stedet og i naboen lejligheden mødte betjentene en 40-årig kvinde, som var helt uforstående overfor politiets henvendelse og ikke kendte noget til hullerne i hendes væg ind til naboen. Da betjentene ransagede lejligheden fandt de ingen våben, men fandt lidt hashmix samt anabolske steroider tilhørende lejlighedens mandlige beboer.

Kvinden blev anholdt som mistænkt for at være delagtig i skudafgivelse med et våben i lejligheden, så naboens liv blev bragt i fare.

Kort efter kom lejlighedens mandlige beboer på 37 år hjem. Han blev også anholdt, mistænkt for at have medvirket til skudafgivelsen. Han blev desuden sigtet for for besiddelse af de fundne ulovlige stoffer.

Tre varetægtsfængslet
De to anholdte blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, og her valgte dommeren at varetægtsfængsle manden i fire uger, medens kvinden blev fængslet i 14 dage.

I forbindelse med afhøringen kom der oplysninger om, at det anvendte våben – en riffel – skulle befinde sig hjemme hos en 40-årig mand fra Holbæk.

Da politiet ransagede den 40-åriges bopæl fandt politiet den anvendte riffel, ammunition til våbnet samt et afskudt patronhylster. Våbnet m.v. blev beslaglagt af politiet, der også anholdt den 40-årige mand.

Han blev, ligesom de to andre anholdte, også sigtet for at forvoldt nærliggende fare for andres liv ved skudafgivelsen, samt for ulovlig våbenbesiddelse.

Ved grundlovsforhøret, der også blev afholdt søndag, blev den 40-årige varetægtsfængslet til den 27. august.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, var der formentlig tale om et vådeskud med riflen. Politiet efterforsker nu sagen for at finde ud af de enkelte personers roller i sagen