14. april 2024

Ø-butik og Ø-kontor det rimer på hinanden . Og hvad er efterhånden forskellen? Den kan være svær at få øje på, især da også når man kigger på hvad der sælges i de to butikker.

Er det foran ø-kontoret eller ø-butikken det sker. Man må hellere se godt efter. Foto: Jesper von Staffeldt.

Og man kan blive en smule forvirret, når man ser de efterhånden foretager det samme: For et par år siden var der stor syng med aften foran ø-kontoret i år var det arrangeret af ø-butikken oven i købet med samme kunstnere. Traditionen tro har der i mange år været kræmmermarked og let underholdning foran ø-kontoret, det samme sker nu foran ø-butikken. Senest her lørdag d. 17.8.

Så med rette må vi kalde Orø for kræmmermarkedernes ø.¨’

Men det er ligesom nytænkning, samarbejde og koordination er tre fremmedord på Isefjordens Perle.

Hvad med at lære af bankerne? F.eks. fusionere ø-kontor og ø-butik, eller bare i det mindste at samarbejde. Ø-kontoret skal bl.a. servicere øens mange turister, men har p.g.a. økonomien en begrænset åbningstid. Hvad med om de to butikker foretog denne service på skift?. Jeg spørger bare?

2 thoughts on “Jespers klumme: Orøbutik og ø-kontor, hvad er efterhånden forskellen?

  1. For det første må jeg rette, at det hedder OrØ-kontoret, og at jeg i Ø-Butikken bare forlænger sommeren, da man har valgt at bruge lørdagene i juli på OrØ-kontoret. I 2011 valgte OrØkontoret i samarbejde med Hans Knudsen, at en syng med aften kunne være sjovt. Det gentog sig så i 2012, hvor Hans stod med det alene i Forsamlingshuset. Vi gik så sammen om syng med arrangementet i år, til stor fornøjelse for mange. Håber dette hjælper lidt på din forvirring.?

  2. Lille fejl. Det hedder officielt OrØkontoret, og ikke ø-kontoret det er vist bare os der bruger det på øen i daglig tale. ligeledes skriver du i overskriften Orøbutik men i teksten korrekt Ø-butikken.

    bare til info 🙂

Comments are closed.