22. juli 2024

I aften mødes serie 1 holdet Tuse IF og 2. Divisionsholdet Nordvest FC til Pokalkamp på banen ved Tuse Hallen.

DBU Pokalen er en årlig fodboldturnering arrangeret af Dansk Boldspil-Union. Den er blevet spillet siden 1954 og Nordvest FCs moderklub Holbæk B&I har to gange været i finalen – det var i klubbens guld-år i midten af 1970erne. Begge gange måtte Holbæk dog nøjes med sølv.

Når kampen i aften spilles i Tuse, så skyldes det, at kampen skal spilles hos det hold, som ligger lavest i rækkerne. Og da Tuse IF spiller i Serie 1, er det altså dem, som får fordelen af hjemmebanen.

Tuse har oprustet
Tuse IF har denne sommer fået forstærkning i form af nye trænere og nye spilleren. Kim Hansen og Freddy Andersen, der begge har en fortid i Nordvest FC er tiltrådt som trænere. Spillerne Ersun Arslan og Dan Busk er kommet til og så har flere unge spillere gjort entré i klubbens seniorafdeling. Blandt dem er Mads Suhr, der får som officielle debut som seniorspiller i aften, selvom han har deltaget i en række kampe i foråret.

Nordvest FC ubesejret i 2. division
Nordvest FC spillede søndag uafgjort 1-1 mod FC Helsingør og er dermed ubesejret i de to første kampe i 2. Division øst. Med den oplevelse i bagagen, er det et velspillende Nordvest FC, som i aften løber på banen i Tuse for at spille mod ‘lillebror’.

Også Nordvest FC har fået nye trænere denne sommer, nemlig cheftræner Mogens Krogh og assistenttræner Stefan Nymann Håkansson. Et par nye spillere er det også blevet til, ligesom andre har sagt farvel til NVFC.

Kampen fløjtes igang kl. 18.30.