19. april 2024

Koncerten med Carpark North er udskudt til april. PR Foto.

Koncerten med Carpark North er udskudt til april. PR Foto.
Den 2. november skulle Carpark North have spillet i Musikklubben Elværket. Men gruppen har valgt at udskyde både deres nye album og koncert turnéen.

Aflysningen kommer lige inden Musikklubbens program rammer postkasserne hos mere end 3000 medlemmer. Om Musikklubben når at finde afløser og når at annoncere nyt navn i programmet, vil de næste dage vise. Klubben arbejder i hvertfald på højtryk for at finde et andet atraktivt navn til den planlagte koncertdato den 2. november og trykkeriet PrinfoHH står klar til at lade valserne rulle, så snart der meldes klart fra Musikklubben.

Capark North forsanger: Vi beklager
Det nye album, som oprindeligt var planlagt til udgivelse i efteråret, er nu udskudt til januar næste år. Det betyder samtidig, at Carpark North udskyder alle deres efterårskoncerter til foråret næste år.

– Vi havde egentlig lukket og afleveret en færdig plade. Forude lå en sommer på Grøn Koncert og vi gik i gang med at øve op til den tour. Undervejs i den proces opstod der pludselig en masse nye ideer og skitser til sange og noget fornyet energi, som vi blev nødt til at agere på. Så selv om vores pladeselskab synes det var en tung beslutning at udskyde albummet, så blev vi nødt til at fortælle dem, at vi ville tilbage i studiet og færdiggøre de her nye sange, siger Carpark North forsanger, Lau Højen.

– Vi beklager naturligvis helt enormt overfor de mange fans, der allerede har købt billetter. Det her var ikke en let beslutning. Men vi håber, at de respekterer, at vi lader musikken tale fremfor alt, siger Lau Højen.

Kommer til foråret
Carpark North kan i stedet opleves den 4. april på Elværket. Billetter købt til den 2. november er gyldige til den nye koncert, eller kan refunders.

– Vi er utroligt kede af vente endnu et halvt år på de danske drenge fra parkeringen, men hellere vente på noget godt, end gennemføre noget halvt, siger Musikklubbens booker Søren Modin, og fortsætter.

– Og vi har jo allerede ventet i over 5 år, så vi klarer nok et par måneder mere.